Het was al jaren een wens van mij om te genieten van een Dordogne vakantie. Ik wilde het liefst een vakantiehuisje in de stad Sarlat. Het leek me een goede uitvalbasis om van daaruit de streek en regio verder te ontdekken. Mijn buurman ook een echte Dordogne liefhebber adviseerde mij om eerst eens te kijken op de site www.dordognemaison.com. Deze tip was echt top. Ik heb namelijk via deze site een prachtig vakantiehuis in de stad Sarlat kunnen boeken. Het huisje dat ik geboekt had voldeed helemaal aan mijn persoonlijke wensen en dat voor een zeer betaalbare en aantrekkelijk prijs.

Een onvergetelijke vakantie met een prachtig vakantiehuis

Dat de dordogne een mooie streek was om op vakantie te gaan dat is algemeen bekend. Het was echt een top vakantie. Het geboekte vakantiehuisje overtrof echt al mijn verwachtingen en alles was perfect geregeld.Een geweldige positieve ervaring. Uiteraard was de dordogne vakantie veel te snel alweer voorbij. Maar op de site heb ik nog meer prachtige accommodaties gezien en na deze positieve ervaring gaan we snel weer een reisje plannen naar deze mooie streek.