Leuke geboortekaartjes kopen

16 mei 2019 Uit Door Redactie
Leuke geboortekaartjes kopen

Mijn nichtje was in verwachting van haar eerste kindje. Ze wilde om die reden natuurlijke ook hele mooie geboortekaartjes kopen. Omdat mijn nichtje heel goed kan schrijven (en met name gedichten schrijven) wild een eigen geschreven gedicht op het kaartje. Ze vroeg of ik haar wilde helpen. Omdat ik al eerder kaartjes had besteld bij www.kaartenvanmaarten.nl gaf ik haar het advies om daar eens te kijken. Natuurlijk is ze meteen gaan kijken en zag ze gelijk staan dat het mogelijk was om een eigen foto en eigen tekst op het kaartje te laten drukken. Ze gebruikte toen de handige ontwerptool en heeft op die manier zelf het geboortekaartje ontworpen.

Een prachtig geboortekaartje

Omdat het in het echt toch altijd iets anders overkomt heeft ze een proefdruk laten maken. Dat was overigens helemaal gratis. Het was ook heel fijn dat de proefdruk al zo snel klaar was. Ik mocht deze als eerste zien. Ze heeft uiteindelijk nog een paar kleine dingen in de tekst aangepast. Het is een prachtig geboortekaartje geworden. Mijn nichtje was er dolblij mee ook vond ze het heel fijn om op de site met de handige ontwerptool het geboortekaartje te ontwerpen. De Geboortekaartjes kopen ging heel snel en gemakkelijk. het was een hele positieve ervaring om dit via deze website te doen.