Inhuren verhuisbedrijf is prima bevallen bij mijn verhuizing in Zoetermeer

10 mei 2019 Uit Door Redactie
Inhuren verhuisbedrijf is prima bevallen bij mijn verhuizing in Zoetermeer

Ik twijfelde over het inhuren van een verhuisbedrijf inhuren in Zoetermeer. Ik dacht dat ik dit wel met vrienden en familie zou redden namelijk. Uiteindelijk heb ik toch besloten om een bedrijf in te huren en ik kwam hier terecht. En wat was ik blij met dat ik dat gedaan had zeg. Ik heb nu alleen maar de leuke kanten van het verhuizen meegemaakt. Ik heb sinds een half jaar een vriendin en we wonen nu samen in een nieuw gekocht huis. Nu konden we ons richten op de inrichting, op het direct goed neerzetten van de meubels en op mensen die toch even komen kijken op zo’n dag. En alles wordt heel zorgvuldig door de verhuizers neergezet. En ze zijn beleefd en gezellig. Prima.

Verhuisdozen

Ik heb trouwens ook nog hier verhuisdozen besteld en geleverd gekregen vooraf. Dat werkte ook prima. Goede kwaliteit dozen en er past een hoop in. Ze zijn er ook voor gemaakt die dozen dat scheelt. Zelf aan de gang met slappe dozen werkt vaak niet echt. Ik ben zo blij dat ik dit gedaan heb, het kost wat extra, maar je krijgt er zoveel plezier en genot voor terug. Top!