Horeca zweefparasol laten maken

10 juli 2019 Uit Door Redactie
Horeca zweefparasol laten maken

Voor ons restaurant hebben wij een mooie horeca zweefparasol laten maken. Xterior is het bedrijf die dit allemaal waar kan maken. Zij adviseren, ontwerpen, produceren en monteren diverse schermen. Het is dan ook zeer raadzaam om hier een afspraak te maken, wanneer je van plan bent om aan deze aankoop te beginnen. Want zij kunnen jou enorm goed adviseren welk soort parasol het beste op jouw terras zal passen.

Ook wij zijn hier een gesprek aangegaan en waren tot de conclusie gekomen dat de losse modellen het beste op ons kleine terras passen.

Bij Xterior een horeca zweefparasol laten besteld

Inmiddels hebben wij onze bestelling al geleverd gekregen en in gebruik genomen. De schermen zijn voorzien van onze naam en hierdoor maakt het allemaal een stuk persoonlijker. Vooral voor de gasten is het nu makkelijker om ons restaurant te vinden. Ook kunnen de gasten ervoor kiezen v\wanneer een parasol open of juist dicht gezet moet worden. Sommige mensen vinden het heerlijk om in de zon te zitten, terwijl anderen juist de schaduw opzoeken.

Xterior is zeker een aanrader wanneer je op zoek bent naar een mooie en stevige overkapping voor jouw horecaterras. Neem een kijkje op hun website, of maak hier meteen een afspraak.