Hele leuke vacature thuiszorg Nijmegen gevonden bij Zilverzorg

15 augustus 2019 Uit Door Redactie
Hele leuke vacature thuiszorg Nijmegen gevonden bij Zilverzorg

Als studente verpleegkundige leek het me nuttig om eens naar een vacature voor thuiszorg Nijmegen te zoeken. Alvast ervaring opdoen in de zorgsector is namelijk wel zo handig. Via studiegenoten kwam ik al snel bij Zilverzorg uit. Een aantal mensen uit mijn klas hadden via deze organisatie een hele leuke en flexibele bijbaan gevonden, hoorde ik. Ik aarzelde daarom niet en meldde me ook aan!

Goed te combineren met mijn opleiding

Wat me zo aanspreekt in de thuiszorg is dat je zeer flexibele werktijden hebt. Ik kan per week doorgeven wanneer ik kan werken en daar wordt dan rekening mee gehouden. Soms als ik bijvoorbeeld tentamens heb, dan werk ik minder. In de vakanties en rustigere periodes kan ik altijd veel werken en dat is dan ook geen probleem. Ik kan het dus heel goed combineren met mijn opleiding. Daarnaast doe ik ook veel ervaring op die ik later in kan zetten als ik verpleegkundige ben. Zo heb ik veel contact met cli├źnten en moet ik goed in kunnen spelen op hun behoefte. Dit maakt het werk soms uitdagend, maar vaak ook erg leuk. Ik kom wekelijks bij de liefste ouderen over de vloer en ik heb echt de allerleukste bijbaan!