De voordelen van een autolaadkraan

3 juni 2021 0 Door Redactie
De voordelen van een autolaadkraan

Als je als bedrijf veel zware goederen moet laden en lossen zijn er een aantal manieren om dat te doen. Je zou bijvoorbeeld een container op een vrachtwagen kunnen leggen en met een andere kraan die spullen in- en uitladen. Dat betekent dat je met twee vrachtwagens moet rijden. Je zou ook autolaadkranen kunnen huren bij Gebr. Vermeer, daar zitten veel voordelen aan. Hieronder lees je de grootste:

Voordelen op een rijtje

·        Omdat je met één vrachtwagen rijdt betaal je maar brandstof voor één, dat scheelt enorm veel geld.

·        Een autolaadkraan kan veel efficiënter werken dan een combinatie van voertuigen, dat bespaard veel tijd. Omdat de kraan en de laadbak op hetzelfde voertuig zitten gaat laden en lossen veel sneller.

·        Omdat de autolaadkraan een specialistisch stuk gereedschap is kan niet iedereen er zomaar mee overweg. Daarom zit bij de huurprijs ook een chauffeur inbegrepen. Al onze chauffeurs beschikken over alle benodigde certificaten om in de wagen te mogen rijden en om de kraan te kunnen besturen. Daarnaast beschikken onze chauffeurs over jarenlange vakkennis en ervaring. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over het laden en lossen van de goederen en kun jij je focussen op andere zaken.

·        In situaties waar het gebruik van een kraan nodig is, maar een volledige hijskraan te veel is kan een autolaadkraan in dat gat springen. Door de krachtige arm is hij uitermate geschikt om zware dingen te tillen als bijvoorbeeld een boot. De arm is ook goed te gebruiken bij constructie projecten.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het huren van een autolaadkraan? Vraag dan een offerte aan.