90x90 betonlook tegels

Voor onze nieuwe keuken zochten wij 90×90 betonlook tegels, want we wilden een keuken met een industriële, stoere uitstraling, gecombineerd met ruwe, houten kastdeurtjes en een betonnen aanrechtblad. Wij dachten, beton is beton, maar toen wij bij Jan van Erp in de winkel kwamen, wachtte ons een grote verrassing. Er was veel meer keuze dan we gedacht hadden.

Veel meer keuze dan gedacht

90x90 betonlook tegels

Wij dachten dat 90×90 betonlook tegels altijd grijs zouden zijn, maar er waren ook andere kleuren te krijgen, zoals beige en bruin. En verschillende structuren en tekeningen. Uiteindelijk hebben we gekozen voor beige tegels met een wat ruwere structuur. Dat bleek verrassend goed bij het geruwde hout van onze keukenkastjes te passen. Het leuke is, dat onze keuken nu een heel persoonlijke uitstraling heeft gekregen. We zijn er erg trots op!

Aanrader

Wij raden je zeker aan eens bij Jan van Erp te gaan kijken, als je betonlook tegels zoekt. Er is heel veel keuze. Wij zijn in ieder geval ontzettend blij met onze nieuwe vloer. We hebben van onze vrienden veel complimenten gehad over de verrassende look en kleur van onze betonlook tegels.