Kerstpakkettenplaza

Als je een kerstpakkettenplaza besteld zit je er natuurlijk niet op te wachten om eeuwen te wachten tot je het kan ophalen. Of dat je lang moet wachten totdat het pakket bezorgd wordt. Het bezorgen van kerstpakketten is altijd wel al de makkelijkste weg. Maar na de corona tijd, waar je in lockdown zat zijn er wel wat dingetjes veranderd. Natuurlijk veranderen er altijd dingen per jaar,  maar nu wel extra.

Kerstpakkettenplaza

Waarom bezorgen

Kerstpakkettenplaza bezorgen is gewoon het handigst, dit is altijd al de meest handige optie geweest. Maar tijdens de lockdown van 2020 werden de kerstpakketten thuisbezorgd bij het personeel. Sommige werkgevers kozen ervoor om dat jaar helemaal geen kerstpakketten uit te geven. Dit deden ze doordat het bedrijf natuurlijk veel minder wist maakte dan de jaren voorheen, door de lockdown. Zo voorkom je menselijk contact wat in die tijd zoveel mogelijk voorkomen moest worden. Mensen mochten niet naar kantoor komen voor een kerstborrel of een gezellige bijeenkomst. Daarom werd dit thuisbezorgen van de dozen ideaal. 

Er wordt in 2021 meer aangeraden om dit door te zetten. De werknemers hoeven die dozen niet mee te sjouwen, en het is makkelijker om persoonlijke pakketten te selecteren. Zo hoeft het personeel ook niet op kantoor te komen om die doos te vervoeren, sommige mensen komen naar werk op de fiets. En dat gaat dan ook moeilijk natuurlijk. 

Dus door de lockdown van 2020 gaat het bezorgen van de pakketten zeer stijgen. Ook omdat gezegd wordt dat dit jaar de pakketten extra goed gevuld worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *