Bestel een accu-chek performa

24 juni 2020 Uit Door Redactie
Bestel een accu-chek performa

Vanaf het moment dat ik een accu-chek performa gebruik, prik ik dagelijks mijn bloedwaardes. Voorheen bedacht ik allerlei smoesjes om maar geen naald in mijn vingers te hoeven hebben. Maar met dit apparaatje merk je bijna niets van het prikje. Diabetes is op zich al een vervelende ziekte en daar komt nog eens de dagelijkse controles bij. Meerdere keren per dag de bloedwaardes weten voordat je iets kan eten. Zijn de te hoog dan zal je meer insuline moeten spuiten. Al met al is het wel een zeer fijn apparaatje, want je weet meteen waarom jij je misschien wel zo beroerd kan voelen. Een hypo of een hyper aanval krijgen is zeker geen pretje en dat kan je voorkomen door op tijd de bloedwaardes te meten.

accu-chek performa

Bestel online een accu-chek performa

Via de website van Shopvoorgezondheid.nl kan je diverse spullen kopen voor het opmeten van de glucosewaardes. Maar ook een bloeddruk meter en een lichtwekker zijn hier te vinden. Bekijk het enorme assortiment wat hier allemaal te bestellen is.

Wat zeker ook erg interessant is, is de koopjeshoek. Hier zijn diverse interessante koopjes te vinden die je zeker niet mag missen.